Диагностика » Предимства на метода

Предимства на метода

Биорезонансната диагностика има редица преимущества. Използването на биорезонансния метод за диагностика позволява да се съкрати съществено времето за провеждане на комплексна диагностика на целия организъм, при която се изследват всички органи и системи, и то само с един преглед.

При това този метод за диагностика позволява не само да се диагностицира дадено заболява (т.е.да се определи патологията), но едновременно с това се оценява и наличието и взаимовръзката между патологичните изменения на отделните органи.

Най-новата енергоинформационна диагностика е напълно безвредна и почива на базата на специфичните резонансни честоти на всеки орган, т.е. на собствените вълнови импулси на човешкото тяло и в частност за всеки орган, клетка. Именно от собствените вълнови импулси на клетките се черпи информацията за здравословното състояние на органа. Този метод за диагностика позволява да се открият измененията в организма, и в частност в даден орган, още преди появата на дадено заболяване. При това, с точност се установява причината, породила заболяването, а не само следствието (т.е. самото заболяване).

Началните, скрито протичащи и дълбоки изменения в жизнената дейност на организма, едва започващите изменения в структурата на атомите и клетките, чието проявление е нарушената хомеостаза на организма, могат да бъдат отчетени и разшифрована само с помощта на най-съвременния метод за диагностика - биорезонанс. Изследването позволява да се открият начални стадии на заболявания, в т.ч. ракови и туморни, дори още преди да са се появили каквито и да било симптоми, при това прогнозира развитието на заболяването. По този начин може да се предотврати настъпването на болестта и да се предприемат мерки за лечение и превенция.

Биорезонансната диагностика диагностицира заболявания в най-ранен стадий; разпознава различни видове алергии, бактерии, вируси, паразити. Диагностиката включва изследване на: дихателна система, сърдечно-съдова система, пикочо-отделителна система, полова система, нервна система, стомашно-чревен тракт, опорно-двигателен апарат, ендокринна система, кръвоносна система, зрителен, слухов и говорен апарат, състояние на имунитета, предразположеност към алергии, наличие в организма на микроби, вируси, хламиди, стафилококи, стрептококи, ламблии, трихомони, глисти.

Диагностицират се: белодробни заболявания, стомашно-чревни заболявания, дисбактериози на храносмилателния тракт, заболявания на бъбреците, пикочните пътища, чернодробни заболявания, жлъчни заболявания, кожни болести (дерматити), алергии, заболявания на щитовидната жлеза, болести на панкреаса, обменни заболявания, онкологични заболявания, гинекологични, костни, туморни, костно-ставни и др. ревматоидни заболявания, остеопороза и др. Открива бактериални патогени – вируси, бактерии, паразити, алергии, анемия, наличие на кисти, доброкачествени и злокачествени тумори. Отчита кръвните показатели, нивото на хормоните в организма, състоянието на имунната и ендокринната системи, както и недостига на витамини, минерали и микроелементи.

Този метод на диагностика спестява време, средства, а често и небезопасни манипулации и болезнени процедури и интервенции, които се налагат при използването на други методи за диагностика.

Методът е безболезнен, напълно безвреден, безопасен, а и максимално удобен за пациента.

сподели + нагоре ˆ