Апаратура » Преимущества

Преимущества

Тази апаратура е едно високотехнологично електронно устройство за преглед на здравното състояние на целия човешки организъм. Този метод за диагностика е бърз, лесен, безвреден, безболезнен и ефикасен. Само с него могат да бъдат отчетени най-ранните признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите, а такава промяна говори за зараждаща се патология (заболяване). Без облъчване, без неприятни и понякога болезнени манипулации се прави точна оценка на здравето на човека и се откриват заболявания още в най-ранния етап от развитието им.

Този вид изследване пести вашето време и пари. Спестява ви безкрайно обикаляне по различни кабинети и лаборатории с цел диагностициране на дадено заболяване. Апаратурата е предназначена за експресно тестване на целия организъм и позволява значително да се съкрати времето за предварителна диагностика, избягвайки консултациите с много на брой тесни специалисти и многобройни изследвания в бактериологични лаборатории. Въз основа на тази компютърна диагностика, при необходимост, пациентът се насочва към тесен специалист за лабораторен анализ и назначаване на схема за лечение.

Апаратно-програмният диагностичен комплекс, с който се провежда изследването  е „последно поколение” диагностично оборудване, получило високо световно признание за своята 100%-ва точност и достоверност на резултатите.

сподели + нагоре ˆ